27 april 2019
09:30

Bäckseda IF

Referat: AIK P08U gul - Bäckseda IF

Det blev en snöplig förlust för 07:orna i första matchen mot AIK. Matchen slutade 2-1 och det sista AIK-målet gjordes när endast en minut återstod av matchen. Det var också det svartklädda Stockholmslaget som tog ledningen i den första halvleken. Men Bäckseda, i rött, kämpade på och höll emot bra i spelet. Det var en jämn fight. I andra halvlek fick vi medvind vilket gjorde att vi kunde spela ännu bättre och skapa fler chanser. Vi kvitterade också fint när vi höll oss framme och petade in en målvaktsretur efter ett långskott. Sen var det alltså nära att vi lyckades hålla 1-1, men ett välplacerat skott från distans gick tyvärr in vid ena stolpen. Bra kämpat av alla. Vi gav allt vi kunde och då kan vi vara stolta över vår insats.